Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Facebook

 

 

 
Antoniou Decor Art Maker
Ανακαινίσεις Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων Πάτρα Αχαΐα


Η επιχείρηση Antoniou Decor, με έδρα την Πάτρα, αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις κτιρίων και εσωτερικών χώρων και αναπαλαιώσεις εξυπηρετώντας πλήρως κάθε ιδιώτη και επαγγελματία μέσα από μια ευρεία γκάμα οικοδομικών εργασιών και κατασκευών.

Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε το 1995 από το Χρήστο Αντωνίου, ο οποίος με μια έμπειρη ομάδα τεχνιτών και επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουν να σας παραδώσουν το χώρο σας "με το κλειδί στο χέρι" στην Αχαΐα, την Κορινθία, την Ηλεία και την Ναύπακτο και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Πελοπόννησο και την Αττική.

Κάθε είδους έργο ανακατασκευής - αναπαλαίωσης που αναλαμβάνουμε, από το πιο απλό μέχρι το πιο απαιτητικό, σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και πραγματοποιείται πάντα με γνώμονα τον οικονομικό προϋπολογισμό του πελάτη. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά κατασκευής και τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης της δουλειάς, σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας, με αποτελέσματα κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, με άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.